У Києві жорстоко вбили жінку-підприємця

У четвер вранці в одній із квартир у Дарниці невідомі жорстоко вбили жінку-підприємця на очах у її 15-річної доньки.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у місті Києві.

"О 6:28 до чергової частини надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що у сусідній квартирі кличуть на допомогу. За кілька хвилин на місці події були правоохоронці. У квартирі виявили побиту мертву жінку та її трьох неповнолітніх дітей. Молодші (чотирьох та шести років) спали, а 15-річна дівчинка стала свідком страшних подій", - йдеться у повідомленні.

У поліції попередньо встановили, що 46-річна жінка-підприємець розпочинала робочий день вдосвіта. Тож на неї напали у під’їзді і заштовхнули у квартиру.

"Зловмисників було двоє, на обличчях - балаклави. За попередньою інформацією, чоловіки били потерпілу по голові й вимагали назвати код від сейфу. Коли старша дівчинка прокинулася, її зв’язали, зачинили у кімнаті та, погрожуючи, запитували потрібну їм інформацію. Згодом забрали сейф і поспіхом залишили приміщення", - зазначили у поліції.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Нацполіції. Правоохоронці досліджують місце злочину, опитують сусідів, розшукують можливих свідків.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження проводяться оперативно-розшукові заходи для затримання зловмисників. Їм загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення із конфіскацією майна.