АТО: бойовики застосували важке озброєння під Опитним

Російські окупаційні війська протягом минулої доби здійснили 55 обстрілів сил АТО, головним чином у Новгородському та Авдіївці.

Про це заявив на брифінгу у вівторок у Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку противник один раз застосував важке озброєння (120-мм міномет) поблизу селища Опитне. У Пісках активізувалися ворожі снайпери. Загалом найбільша кількість обстрілів незаконних збройних формувань відбулася у Новгородському та Авдіївці", - сказав Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку триває затишшя.

На Маріупольському напрямку протягом минулої доби було зафіксовано 2 короткотривалі мінометні обстріли - у Красногорівці та Гнутовому. "Обидва відбулися у темну пору доби. У Мар'їнці по наших військових стріляв ворожий снайпер. Також серія провокацій та обстрілів окупантів відбулася й на інших ділянках фронту, але сили АТО дали відсіч ворогу", - зазначив речник.

Він вказав на те, що за інформацією ГУР МОУ, 22 лютого поблизу Красногорівки та Донецького аеропорту 4 російських військових загинули та ще 7 отримали поранення.

Нагадаємо, за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, двох було поранено.