АТО: за день 37 обстрілів та бій під Луганським

Впродовж сьогоднішнього дня проросійські бойовики практично не припиняли обстрілювати позиції сил українських військових.

Про це інформує прес-центр АТО.

"З території Донецького летовища бандити декілька разів зі стрілецької зброї та гранатометів відкривали вогонь в бік наших опорних пунктів в районі Опитного та Пісків. З північних околиць Донецька стріляли по українських воїнах, які несуть службу на підступах до Авдіївки", - зазначили у штабі.

Напруженою ситуація залишається й біля Горлівки. Бойовики відкривали вогонь біля Новгородського та Зайцевого.

"Декілька обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів зафіксовані біля Луганського. Там же відбулось нетривале бойове зіткнення з нечисельною групою бойовиків. Ефективним вогнем зі стрілецької зброї українські бійці змусили злочинців відступити", - повідомили у прес-центрі.

Крім того, під вогнем бойовиків сьогодні опинились сили АТО біля Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, та в районі Новоселівки.

Всього з початку доби проросійські бандформування 37 разів застосовували зброю проти сил АТО. Важкого озброєння не використовували.

На Луганщині та біля Маріуполя не зафіксовано використання загарбниками зброї.