Бойовики стріляли 37 разів. По Зайцевому і Майорську з 120-мм

За добу бойовики 37 разів відкривали вогонь, один боєць поранений.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

"Вчора бойовики 33 рази відкривали вогонь на Донецькому напрямку". Бойовики також двічі відкривали вогонь поблизу селища Троїцьке, та двічі - поблизу Широкиного. За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 1 військовий отримав поранення на Маріупольському напрямку", - сказав Мотузяник.

За його словами, відновилися ворожі обстріли у районі Світлодарської дуги.

"Поблизу селища Луганське противник відкривав неприцільний вогонь із крупнокаліберних кулеметів чотири рази. Також більше півтори години тривала провокація ворога з використанням стрілецької зброї поблизу села Кодема. На північ від Горлівки бойовики протягом доби відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів. Після заходу сонця обстріляли українські позиції поблизу Зайцевого та Майорська з 82 та 120-мм мінометів", - додав Мотузяник.

Противник провів дві збройні провокації поблизу Верхньоторецького із застосуванням стрілецької зброї загальною тривалістю близько 50 хвилин.

За словами речника АП, у районі Донецького аеропорту було зафіксовано 7 ворожих обстрілів, під час яких застосовувалися гранатомети, а також крупнокаліберні кулемети.

Поблизу Мар’їнки вчора противник тричі порушив режим тиші, застосувавши ручні гранатомети та стрілецьку зброю.