Представлення Артема Мілевського та Олександра Волошина як гравців медійного футбольного клубу IGNIS FC

1 травня, 13:30 - пресконференція на тему: «Представлення Артема Мілевського та Олександра Волошина як гравців медійного футбольного клубу IGNIS FC».

Організатори: IGNIS FC. 

Учасники: Артем Мілевський - колишній футболіст ФК «Динамо» (Київ) та Збірної України з футболу, гравець IGNIS FC; Антон Муратов - президент IGNIS FC; Артем Марченко - тренер IGNIS FC; Олександр Волошин - блогер, підприємець, гравець IGNIS FC; Владислав Адамович - пресаташе IGNIS FC.

Питання до обговорення:

  • Повернення Артема Мілевського у футбол: чому саме IGNIS? 
  • Розвиток медійного футболу в Україні.
  • На яких умовах перейшов Олександр Волошин? 
  • Про скандальні ситуації під час першого матчу. 

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com.

Акредитація триватиме до 11:00, 1 травня 2024 року, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Мілевський: Радий грати у команді, яка розвиває футбол, допомагає країні

Відомий ексфорвард збірної України та київського «Динамо» Артем Мілевський увійшов до складу столичного медіафутбольного клубу IGNIS, за який виступають блогери, футбольні функціонери, агенти, журналісти, режисери.

У середу в Укрінформі відбулося представлення Мілевського та блогера Олександра Волошина як гравців цієї команди, передає кореспондент агентства.

Під час пресконференції Артем Мілевський зазначив, що виступи за IGNIS - величезна перемога для нього у непростий період.

«Радий виступати у клубі IGNIS. Це величезний успіх для мене сьогодні. Чудово, що запросили. Скажу чесно, після усіх своїх реабілітацій, мені було навіть важко ходити. Те, що я набрав таку форму, виходжу і граю - величезна перемога для мене. Тут зібралися  мої друзі, які створювали команду. Наша мета - допомогати ЗСУ, розвивати футбол в Україні. Щоб діти ходили на наші матчі і самі потім займалися футболом. Футбол - це наше все. Я своєю «медійністю» буду прагнути допомагати команді вирішувати усі її завдання», - сказав Мілевський.

Відповідаючи на запитання журналістів, він також зазначив, що уважно слідкує за нинішнім поколінням київських динамівців і навіть зробив молоді комплімент.

«У «Динамо» молода команда. Нова кров, нові футболісти, дуже талановиті. Але не все зразу, для успіхів потрібен час. Звичайно, хочеться і чемпіонами України стати, і в Лізі чемпіонів кожного року грати... Я відвідую матчі команди на стадіоні, їжджу на базу. Дуже уболіваю за хлопців»,- заявив 39-річний Артем.

«Займаюся футболом я постійно, починав ще у Бердичеві, - розповів Олександра Волошин. - Виріс на таких футболістах, як Мілевський. У футболі важлива не лише сама гра, а й шоу навколо неї. Для дітей, для їхніх батьків... Щоб наша країна розвивалася. Зроблю все, аби мій ресурс, моя медійність допомагала українському футболові. Словом, футбол для мене це те, чим я горів і горю все життя. У медійності я досяг результатів, хочу й у футболі реалізуватися. Давня мрія. Ми плануємо розвивати команду, можливо, мати футбольну академію. Медійний футбол  може створювати підґрунтя для того, що заповнювати трибуни, засновувати бренди».

Довідково: Артем Мілевський є рекордсменом виступів за молодіжну футбольну збірну України - 37 поєдинок (7 голів). За національну команду форвард провів 50 ігор (8 голів), за київське «Динамо» - 157 матчів (57 забитих м'ячів). Мілевський - срібний призер молодіжного чемпіонату Європи (2007 рік), чвертьфіналіст чемпіонату світу (2006), чотириразовий чемпіон України та чотириразовий володар Кубка країни.

Олександр Волошин - відомий український блогер і підприємець, який має свій канал на YouTube, де записує подкасти з популярними людьми.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк