MMP Forum 2021 - Міжнародний форум для професіоналів ділового туризму, індустрії зустрічей і конференц-сервісу

20 вересня, 11:00 - пресконференція на тему: “MMP Forum 2021 - Міжнародний форум для професіоналів ділового туризму, індустрії зустрічей і конференц-сервісу” 

Організатор: Державне агентство розвитку туризму України.

Учасники: Мар'яна Олеськів - Голова Державного агентства розвитку туризму України; Ірина Сідлецька - президент ГО "Асоціація готелів та курортів України"; Анна Петрова - засновник MMP Forum та компанії BTL; Вадим Грабарчук - президент Асоціації ділового туризму України;  Наталія Соболева - віце-президентка Асоціації в'їзних туристичних операторів України.  

Коротко. Вперше після довгої паузи у світовій індустрії зустрічей 8 жовтня відбудеться MMP Forum 2021.

MMP Forum - це B2B workshop для професіоналів у сферах MICE, івент-, конференц-сервісу та ділового туризму, який об'єднає експертів із різних куточків світу.

Місцем проведення заходу обрано один із кращих готелів України - розкішний п’ятизірковий готель InterContinental Kyiv у центрі столиці.

Уся туристична індустрія, особливо сфера ділового туризму, досить серйозно постраждала за час пандемії, однак професіонали своєї справи у жодному разі не опустили рук, а навпаки, посилили багато інструментів бізнес-процесів. Все це буде продемонстровано на профільному заході MMP Forum 2021.

Довідково. MMP Forums у 2015 році був пілотним проєктом, а згодом став серією ділових заходів для професіоналів у сфері MICE, івент-, конференц-сервісу та ділового туризму, які на сьогодні успішно відбулися в Італії, Україні, Казахстані, Польщі, Грузії, Азербайджані.

На одній платформі збираються професіонали з різних куточків світу з метою нетворкінгу, зміцнення партнерських відносин, навчання і розвитку. На інтернаціональному форумі ми чекаємо на гостей з Казахстану, Польщі, Естонії, Латвії, Литви, Швеції, Данії, Франції, Італії, Фінляндії, Норвегії, ОАЕ і багатьох інших країн.

Партнерами заходу стали провідні готелі та готельні мережі України: InterContinental Kyiv, Vertex Hotel Group, Premier Hotels and Resorts, Fairmont Hotel Kyiv, Державне агентство розвитку туризму України, Львівське бюро конгресів, Асоціація ділового туризму України, Асоціація в'їзних операторів України, Українська асоціація готелів.

Міжнародні партнери: AirBaltic, Istanbul Convention & Visitors Bureau, Ras Al Khaimas Tourism, Georgian Business Tourism Association.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Україна розвиватиме оздоровчий і діловий туризм з Саудівською Аравією - ДАРТ

Україна має намір розвивати оздоровчий і діловий туризм з Саудівською Аравією та країнами Аравійської затоки, вважаючи цей напрямок перспективним.

Про це сказала голова Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів під час прес-конференції в Укрінформі на тему: “MMP Forum 2021 - Міжнародний форум для професіоналів ділового туризму, індустрії зустрічей і конференц-сервісу”.

Олеськів вважає розвиток туризму з Саудівською Аравією дуже перспективним, адже лише за три літні місяці 2021 року Україну відвідала 41 тисяча громадян цієї країни, що в 10 разів більше, ніж за весь 2019 рік.

“Цієї осені ми плануємо прийняти декілька турів блогерів і ЗМІ з Саудівської Аравії, щоб показати дестинації як для оздоровчого, так і ділового туризму, конференц-індустрії, щоб компанії з країн Аравійської затоки могли приїжджати до нас на такі конференції”, - сказала вона.

Голова ДАРТ зазначила, що зараз триває робота щодо лібералізації візового режиму не лише для громадян, а й усіх резидентів країн Аравійської затоки.

“Щоб надати витку цьому напрямку, слід лібералізувати візовий режим для резидентів країн Аравійської затоки, які там працюють, але не є громадянами цих країн і сьогодні мають доволі складний процес отримання візи. Ми працюємо з МЗС, Офісом Президента, щоб були спрощені можливості для отримання таких віз, бо завдяки цьому ми отримаємо більші групи ділових туристів для проведення конференцій в Україні”, - наголосила вона.

Олеськів також зазначила, що більшість туристів з Саудівської Аравії не залишається тільки в Києві, а ще й подорожує до західної України, тому в планах ДАРТ показувати їм можливості для всесезонного оздоровчого відпочинку в цьому регіоні.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк