Складні часи – час перемог для України. Про досягнення українців

22 липня, 12:00 - пресконференція “Складні часи – час перемог для України”.

Організатор: ВТО “Орден”.

Учасники: Зеновій Гладчук - голова обслуговуючого кооперативу “Сади ветеранів АТО”, інвалід війни другої групи; Павло Пашко - ректор Університету Державної фіскальної служби України, доктор наук, професор; Катерина Сопова - голова Правління Громадської Спілки “Асоціація фахівців у сфері інтелектуальної власності”, доктор філософії в галузі права; Олександр Сопов - громадський діяч, заслужений працівник промисловості України, модератор.

Теми до обговорення:

- Як за один рік оформити 833 земельні ділянки  для ветеранів АТО, провести 16 км лінії електропередачі та водогін, прокласти 17 км водопроводу та побудувати 20 км доріг;

- Як за рік підняти рейтинг університету на 26 пунктів.

- Досягнення України у реформуванні законодавства в  сфері інтелектуальної власності: його адаптації до  норм Європейського Союзу.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV .

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених законодавством. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Відео:

Заказать фото нажмите здесь - Фотобанк