Рокам ніколи пам’яті не стерти

7 травня 10:00 -  Культурно-мистецька програма «Рокам ніколи пам’яті не стерти»

Організатор: Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень.

Учасники: Жанна Румко - заступник директора Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень, куратор проекту «Рокам ніколи пам’яті не стерти»;  Олеся Доліна - керівник проекту «Серце горлиці»;  Світлана Ільчук  - завідувач сектору естрадно-циркового мистецтва Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень; Олеся Цвілій - головний спеціаліст Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Печерської районної в місті Києві Державної адміністрації; Наталія Тетерещенко – керівник Народного аматорського колективу естрадно-циркової студія «Шарм» ДК ДВРЗ; Станіслав Філіпенко – керівник  Народного аматорського колективу цирку «Юність Києва» ЦХТТ «Печерськ»; Вікторія Пилипенко – керівник зразкового аматорського колективу циркова студія «Смайл» ПК «Дарниця»; Людмила Сергієнко – керівник зразкового аматорського колективу циркова студія «Смайл» ПК «Дарниця»; Тетяна Виноградова – керівник колективу «Браво» Центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх»; Марія Берест – скрипалька.

Довідково.  9-го травня на території культурно-мистецького комплексу «Співоче поле» (вул. Лаврська, 41) Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень за підтримки Департаменту культури КМДА проведе масштабний проект «Рокам ніколи пам’яті не стерти».

Мета заходу - привернути увагу до необхідності вшановувати пам'ять про мужні подвиги українців у Другій світовій війні, в Афганістані та у зоні ООС.

Програма дійства насичена: концерт за участю професійних та аматорських колективів, розважальна командна активність для різновікових категорій глядачів, виставка-ярмарка тощо.

Підсумкові матеріали:

На Співочому полі у Києві 9 травня відбудеться культурно-мистецький захід до 74-ї річниці перемоги над нацизмом

На території культурно-мистецького комплексу «Співоче поле» у Києві 9 травня відбудеться масштабний культурно-мистецький проект «Рокам ніколи пам’яті не стерти», присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це під час круглого столу в Укрінформі повідомила заступник директора Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень, куратор проекту «Рокам ніколи пам’яті не стерти» Жанна Румко.

“Наш захід підтримує Департамент культури міста Києва, який надає певне фінансування, для того, щоб наші кияни та гості столиці мали змогу прийти на Співоче поле та побачити гарну програму”, - сказала Румко.

За її словами, метою заходу є привернути увагу до необхідності вшановувати пам'ять про мужні подвиги українців у Другій світовій війні, в Афганістані та у зоні ООС.

Так, на сцені Співочого поля 9 травня виступлять кращі аматорські та професійні колективи Києва. Зокрема, хореографічний колектив “Айренік”, вокальний ансамбль «Зерно любові”, ансамбль танцю «Київ – Політ».

Окрім цього, у програмі заходу - естрадно-циркова програма за участю народного аматорського колективу цирку «Юність Києва», народного колективу естрадно-циркової студії "Шарм", студії “Браво”, циркової студії «Смайл».

На сцені Співочого поля можна буде побачити понад 25 професійних та аматорських колективів, серед яких Народний аматорський хоровий колектив ветеранів війни та праці «Фронтовичка», Ансамбль пісні і танцю Збройних сил України, Народний художній колектив оркестр барабанщиць «Киянки». Виступатиме і народний артист України Володимир Талашко (відомий виконанням головної ролі у фільмі «У бій ідуть одні старі»), а також творчі учасники – ветерани війни в Афганістані та у зоні ООС.

Захід організовано Київським міським центром народної творчості та культурологічних досліджень і за підтримки Департаменту культури КМДА.

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк