Створення інноваційного торгівельно-виставкового комплексу

1 жовтня 16:00 - Створення інноваційного торгівельно-виставкового комплексу

Організатори:  ТОВ «КОЕН ГРУП»;  Poonawalla Group.

Учасники: Наум Коен - керівник ТОВ «КОЕН ГРУП»; Сайрус Пунавалла  - керівник Poonawalla Group.

Підсумкові матеріали:

Оптовий ринок площею 105 га відкриють на Київщині за два роки 

Сучасний оптовий ринок площею 105 га, який є частиною проекту NY Trade Center, планують відкрити за 13 км від Києва через два роки.

Про це повідомив ініціатор проекту, керівник ТОВ «Коен груп» Наум Коен на прес-конференції в Укрінформі.

"Ініціатор проекту - «Коен груп», також мені вдалося вмовити керівника Poonawalla Group (індійської компанії - ред.) Сайруса Пунавалла, щоб у партнерстві з нами реалізовували проект, який являє собою великий оптовий ринок, де буде 10 тисяч торгових місць. Друга частина проекту  - великий виставковий центр. Мова йде про 105 гектарів землі. Все має бути естетично і на європейському рівні", - сказав він.

Коен зауважив, що дуже важливим елементом реалізації проекту  NY Trade Center є продумана  логістика.

"Ми довго шукали місце, де б реалізувати наш проект. Знайшли ділянку за 13 км від Києва по Одеській трасі, що буде комфортно  для оптової торгівлі і для жителів Києва. Частина товару потраплятиме з Одеси, тому вантажівкам не потрібно буде заїжджати в Київ", - пояснив він.

За словами Коена вартість створення інноваційного торговельно-виставкового комплексу - півмільярда доларів. Оформленням документації почнуть займатися з січня 2019 року.

Він додав, що орієнтовний час відкриття оптового ринку - за два роки, тобто у 2020 році.  А виставковий центр почнуть будувати після  відкриття оптового ринку.

"Ми б  хотіли відкрити  оптовий ринок якнайшвидше, але проблема у бюрократії, якщо нас підтримають контролюючі органи, то впораємось за два роки. Ми знайшли фінансування", - сказав він.

За словами Коена, на оптовому ринку торгуватимуть продуктами харчування, одягом та будівельними матеріалами.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк