Вітчизняний фармпродукт у Європі. Чим підтверджується висока якість?

20 вересня, 11.00 - Українські виробники фармацевтичної продукції підкорюють Європу.

Організатор: ТОВ «Новалік-фарм».

Учасники:  Наталя Сергійко - директор компанії «Новалік-фарм»; Катерина Харченко - керівник із зовнішньоекономічної діяльності компанії «Новалік-фарм»; Євген Ігнатов - керівник юридичної служби компанії «Фармпланета» - офіційного дистрибутора «Сітопростату» в Україні.

Коротко. В Україні існує міф про те, що європейські лікарські засоби та продукти для здоров'я кращі за українські. І навіть попри те, що вони здебільшого дорожчі, ніж вітчизняні, українці віддають перевагу саме імпортним лікам. 

Українські виробники фармацевтичної продукції виводять продукти власного виробництва на європейський ринок, чим підтверджують високу якість та ефективність українських продуктів, адже законодавство та вимоги в Європі набагато суворіші. Так, продукт вітчизняного виробництва для здоров'я чоловіків «Сітопростат» нещодавно став доступний австрійським споживачам. Зокрема, під час прес-конференції йтиметься про досвід виведення «Сітопростату» на ринок Австрії та про перевірки якості, що  довелося для цього пройти.

Підсумкові матеріали:

Українська фармпродукція успішно завойовує європейський ринок - експерт

Українська фармацевтична продукція успішно завойовує європейський ринок.

Про це заявила директор фармацевтичної компанії «Новалік-фарм» Наталя Сергійко під час прес-конференції в Укрінформі у середу, 20 вересня.

«Існує ряд стереотипів про те, що український продукт гірший за європейські товари. На щастя, це лише міф. В останній час все більше українських товарів успішно завойовують західні ринки. Це свідчить про те, що ми не гірші та готові до конкуренції. Яскравий приклад - вихід українського препарату «Сітопростат» на ринок Австрії», - сказала Сергійко. 

За словами фармацевта, «Сітопростат» - біологічна добавка, розроблена для профілактики та лікування симптоматики запалення та аденоми передміхурової залози. Препарат виробляють на основі компонентів, виготовлених у Німеччині та Франції. Останній факт відповідає високим стандартам якості, запровадженим у країнах Європейського Союзу, додала вона. 

На думку керівника юридичної служби компанії «Фармпланета» - офіційного дистриб'ютора «Сітопростату» в Україні - Євгена Ігнатова, використання таких лікарняних засобів має шанс змінити принцип функціонування вітчизняної медичної системи та повністю відповідає принципам медичної реформи, яка проходить в Україні.

Представник дистриб'ютора зауважив, що в Україні 90% коштів, які виділяються на медицину, витрачаються на лікування пацієнтів. На його думку, така модель є не ефективною. Від неї активно відходять провідні західні країни, замінюючи затратне лікування більш економною профілактикою, в тому числі й за допомогою біодобавок.

Виробники лікарського засобу вказують, що висока якість та попит на український продукт на австрійському ринку дають право сподіватися на успіх і в інших країнах ЄС. Наразі, окрім Австрії та України, «Сітопростат» успішно продається в Молдові та Казахстані. За словами директора компанії «Новалік-фарм», пріоритетними напрямками експорту продукту є Центральної Європа та країни Азії.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк