Zruchno.Travel. В Україні запускають національний туристичний портал

17 травня, 13.00 - Запуск національного українського туристичного порталу Zruchno. Travel. 

Організатор: ТОВ “Зручно”.

Учасники: Олександр Лієв - голова правління Асоціації індустрії гостинності України, засновник національного порталу Zruchno.Travel;  Єгор Стефанович - співзасновник Асоціації E-Ukraine, керівник проекту Zruchno.Travel; Олександр Педан - український телеведучий, співзасновник порталу Zruchno.Travel; Анна Романова - голова пiдкомiтету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету ВР з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму; Іван Ліптуга - директор департаменту туризму і курортів Мінекономрозвитку України; Олександр Єпіфанов - начальник Управління охорони культурної спадщини Міністерства культури України.

Підсумкові матеріали:

В Україні розпочав роботу перший туристичний портал Zruchno.Travel

В Україні запущено перший спеціалізований туристичний портал "Zruchno.Travel". Портал об'єднав сервіси для подорожей, базу туристичних ресурсів, напрямків та місць, де кожен українець зможе знайти для себе підходяще місце відпочинку, після чого кожен бажаючий зможе залишити свої відгуки про готель, ресторан чи навіть додати пам'ятку культури, якої поки немає на порталі.

Про це в Укрінформі під час прес-конференції на тему: "Запуск національного українського туристичного порталу Zruchno. Travel" сказав український телеведучий, співзасновник порталу Zruchno. Travel Олександр Педан.

«Завдяки нашій команді ми зібрали туристичні об'єкти і систематизували їх. Що мене раніше зупиняло, як і більшість українців, які люблять подорожувати, так це те, що все розрізнене, і насправді, щоб дізнатись про подію тобі треба знайти один сайт, далі, щоб дізнатись як туди дістатись треба знайти інший сайт, щоб купити квитки - це третій сайт, подивитись погоду - четвертий сайт, і так далі. Цим треба вміти користуватись, це треба вміти знаходити, і не всі це вміють і хочуть це робити, тому у нас це все є на єдиному порталі, який називається  Zruchno.Travel», - сказав Педан.

Він зазначив, що користувачу порталу, достатньо зайти і подивитись, що його цікавить - це пам'ятки культури, готелі, маршрути і таке інше.

«Тут можна буде викладати і свої відгуки про готелі, про ресторани, про якісь пам'ятки культури. Окрім того, навіть можна додавати пам'ятки культури, які ми ще не знайшли. Тому що їх безліч в Україні», - зазначив Педан.

Нагадаємо, перший національний туристичний портал Zruchno.Travel об'єднає всі діючі вітчизняні туристичні об'єкти. Даний портал об'єднує всі діючi туристичні об'єкти: від водоспадів і музеїв, ресторанів і кафе, до заповідників і паркових ансамблів. Це портал, який створений українцями і розповідає про всі принади нашої країни. Його головна мета полягає у розвитку внутрішнього туризму.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк