Зеленський подякував Австралії за новий пакет допомоги

Президент Володимир Зеленський подякував Австралії за новий пакет військової допомоги, зокрема, за посилення протиповітряної оборони.

Про це він сказав у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

"Я хочу подякувати Австралії за оголошений новий пакет підтримки для нашої держави і людей. Саме військова підтримка – те, що посилить нашу ППО, плюс дрони, військове обладнання. Дякую! Сьогодні відбулися переговори Прем’єр-міністра України та заступника глави уряду Австралії, міністра оборони. Відбулися тут, у нашій державі. Очікую звіт Прем’єр-міністра України", - сказав Зеленський.

Відео: ОПУ

Він також наголосив, що зараз готується нова комунікація з іншими партнерами України: і завтрашній день, і новий тиждень будуть активними. Зеленський переконаний, що кожен день має додавати сили державі і кожен день українські позиції мають зміцнюватися.

Читайте також: Австралія вже надала Україні $655 мільйонів підтримки - Шмигаль

"Нам потрібно, щоб в Москві переконались, що війна їм нічого не дасть. І тільки силою ми можемо цього досягти. Всі українці. Всі партнери. І однаково рішуче", - додав він.

Як повідомлялося, Австралія виділяє Україні новий пакет військової допомоги вартістю 100 мільйонів доларів США. У пакет входитимуть безпілотники на 32,5 млн доларів та партія ПЗРК RBS 70.

Фото: ОП