Данілов відмовився коментувати імовірну відставку Резнікова

Є певні процедури, що мають бути пройдені. Зокрема розгляд питання у Верховній Раді та указ Президента щодо відставки.

Про це нагадав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, коментуючи Українському радіо чутки про імовірну відставку міністра оборони України Олексія Резнікова, передає Укрінформ.

"Є відповідні процедури, які мають бути пройдені: розгляд питання у Верховній Раді України та указ Президента щодо відставки. Коли вони будуть, тоді ми зможемо говорити про це", – так Данілов прокоментував чутки про імовірну відставку очільника Міноборони.

Читайте також: Резніков подякував Воллесу за його допомогу Україні

Разом з тим, секретар РНБО наголосив, що в умовах повномасштабної війни, коли Росія перемогти військовим шляхом неспроможна, питання внутрішньої дестабілізації в Україні для ворога є пріоритетним.

Тож, підкреслив він, українське суспільство та журналісти зокрема мають ретельно перевіряти всі факти та деталі резонансних справ

"Росіяни будуть робити все можливе й неможливе, закидати величезну кількість різної інформації, частина з якої може відповідати дійсності, а частина – ні".

"А коли ми починаємо інтерпретувати ті чи інші речі, не ознайомившись ретельно з документацією, то можемо завдати шкоди нашій країні", – констатував Данілов.

Читайте також: Фракція «Слуги народу» має до Резнікова багато запитань - Шуляк

Як повідомлялося, раніше народний депутат Ярослав Железняк оприлюднив у соцмережах інформацію про імовірну скору відставку Резнікова. За словами нардепа, наступним міністром оборони може стати голова Фонду держмайна Рустем Умєров.