На злодії шапка горить: у ОП відреагували на заяви росіян, що Україна планує теракт на ЗАЕС

Російські посадовці мають проблеми з логікою, адже саме Росія наразі контролює Запорізьку атомну електростанцію, замінувала там усе, випалює тимчасово окуповані території й атакує українські об’єкти критичної інфраструктури.

Про це написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері, коментуючи звинувачення росіян України у планах здійснити теракт на ЗАЕС, передає Укрінформ.

«На російському злодії і шапка завжди горить. Класика ж. Розумію, що з логікою у сучасних російських чиновників катастрофа, але все-таки, хто контролює ЗАЕС, хто замінував усе, хто випалює окуповані території, хто атакує об’єкти критичної інфраструктури України? А головне, хто засунув свою безумовно агресивну фізіономію на чужу територію», - наголосив Подоляк.

Як повідомлялося, у п’ятницю речниця російського МЗС Захарова цинічно звинуватила Україну у підготовці можливого теракту на контрольованій росіянами ЗАЕС,

Читайте також: Росіяни зменшують свою присутність на ЗАЕС - розвідка

4 березня 2022 року РФ окупувала ЗАЕС. 22 червня 2023 року Президент Володимир Зеленський заявив про плани Росії влаштувати теракт на Запорізькій АЕС.