Зброя та підтримка економіки: Зеленський провів нараду про заплановані міжнародні заходи

Відео

Президент України Володимир Зеленський провів нараду стосовно запланованих на найближчі тижні і місяці міжнародних заходів, що мають надати допомогу нашій обороні.

Про це глава держави розповів у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

"Провів сьогодні й спеціальну нараду щодо тих заходів – передусім міжнародних, – які мають відбутися найближчими тижнями й місяцями. Ми детально опрацьовуємо зміст кожного заходу. Україна й наші воїни не мають часу на формальну політику та будь-які непрактичні речі. Кожен захід, кожні переговори й зустрічі мають дати конкретну допомогу обороні, мають конкретно посилювати наших воїнів і захист наших цінностей", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський: Зараз нам треба зберігати єдність і повну концентрацію на обороні

За його словами, йдеться про зброю й снаряди для наших воїнів, стійкість для нашої економіки, реальну підготовленість до будь-яких сценаріїв війни. "Усе це абсолютно предметно. Так було й так буде", - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський сьогодні провів зустріч із очільницею Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) Оділь Рено-Бассо, обговорили реалізацію проєктів відновлення і розвитку України.

Фото: ОП