Зеленський відреагував на «опитування» Маска щодо України

Президент Володимир Зеленський відреагував на "пропозиції" генерального директора компанії Tesla Ілона Маска, який організував опитування зі своїм "баченням" досягнення українсько-російського миру.

Глава держави у Твітері організував своє опитування щодо того, який Маск подобається більше - той, що підтримує Україну чи той, що за росію, передає Укрінформ.

Твіт Зеленського містить запитання: Який Ілон Маск вам подобається більше? Та варіанти відповіді - 1. той, що підтримує Україну; 2. той, що підтримує рф.

Так, на даний час, 92% учасників голосування відповіли, що їм подобається Маск, який підтримує Україну.

Як повідомлялося раніше, Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк відповів генеральному директору компанії Tesla Ілону Маску, який організував у Твітері опитування зі своїм варіантом нібито розв'язання питання приналежності окупованого Криму. У ОП наголосили, що Україна має звільнити свої території, включно з Кримом, а російські воєнні злочинці мають бути засуджені міжнародним трибуналом.

Читайте також: В ОП відреагували на пропозицію Ілона Маска щодо Криму

Раніше Маск запропонував на своїй сторінці у Твітері опитування, в якому виклав свою позицію щодо розв'язання питання Криму, серед іншого пропонує пристати на умови росії щодо Криму.

Більш як 60% тих, хто вже "голосував" за цю "пропозицію" Маска, її відкинули, і у відповідь на цей твіт Посол України в ФРН Андрій Мельник написав: "Єдиний результат: тепер жоден українець не купить твою чортову "Теслу".