Зеленський назвав покидьками росіян, які обстріляли Одесу напередодні Великодня

Президент України Володимир Зеленський назвав покидьками росіян, які напередодні Великодня обстріляли Одесу, внаслідок чого загинули вже 8 людей, серед яких і 3-місячна дитина.

Глава держави висловив на пресконференції своє обурення на адресу рф, у якої, за його словами, немає нічого святого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви ж бачите, що навіть перед Великоднем, у це велике християнське свято, сьогодні до Одеси прилетіли 7 ракет. Дві ми збили. Але решта влучила у багатоповерховий житловий будинок. 8 людей загинули, серед них і 3-місячна дитина. Війна почалася, коли цій дитині був лише місяць. Ви уявляєте, що відбувається? Покидьки смердючі. Як їх ще назвати? Інших немає слів", - заявив Президент.

Він наголосив, що ці немислимі звірства відбуваються у святкові дні. "Їм взагалі на все начхати. Від якого вони Бога? Які їхні цінності, який їхній російський християнський світ? Середньовіччя! І це на улюблену Одесу, яку вони називають Одеса-мама", - обурився Зеленський.

Читайте також: В Одесі від ракетного обстрілу рф загинули п’ятеро людей, 18 - поранені

Як повідомляв Укрінформ, 23 квітня близько 14:35 у Київському районі Одеси внаслідок ворожих обстрілів сталося влучення боєприпасу в шістнадцятиповерховий житловий будинок з подальшим займанням квартир на 4 і 5 поверхах. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив про 5-х убитих, серед яких тримісячна дитина, і 18 поранених українських громадян.

Ракетні удари по Одесі російські війська завдали з Каспійського моря.