No candidate for block: lastnews Багатьом арміям треба повчитися в українських військових – Президент

Багатьом арміям треба повчитися в українських військових – Президент

Президент Володимир Зеленський переконаний, що українська армія має моральні та професійні стандарти, багатьом іншим арміям слід повчитись у наших військовослужбовців.

Про це він заявив у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми бачимо, що на кону в цій війні. Ми бачимо, що ми захищаємо. Є стандарти української армії – моральні та професійні. І це не наша армія має тепер підлаштовуватися. Це багатьом іншим арміям треба повчитись у наших військових. І є стандарти українських людей. І є стандарти російських окупантів. Це добро і зло. Це Європа й чорна діра, яка хоче все це розірвати й поглинути», - зазначив глава держави.

Зеленський підкреслив, що Україна не буде ховатися за сильними світу цього й не буде нікого вмовляти.

Він також наголосив, що, по-хорошому, українці не мали просити про допомогу зброєю, щоб захиститися від зла, яке прийшло на нашу землю. «Всю необхідну зброю нам і так мали надати – без прохань. Бо й самі прекрасно усвідомлювали, яке зло прийшло і що саме воно принесло із собою», - сказав Президент.

Глава держави висловив переконання, що Україна переможе у цій війні.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська російських загарбників обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.