Міністр оборони Британії розповів про дзвінок самозванця від імені «прем’єра України»

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес повідомив, що йому зателефонував чоловік, який видавав себе за прем’єр-міністра України.

Про це Воллес написав у Tвітері, передає Укрінформ.

«Сьогодні самозванець, який назвався прем’єр-міністром України, намагався поговорити зі мною. Він поставив кілька оманливих запитань, і у мене виникли підозри, тож я поклав слухавку», - написав міністр.

За його словами, ніяка російська дезінформація, спотворення фактів та брудні трюки не зможуть відвернути увагу від порушень росією прав людини та незаконного вторгнення в Україну.

Воллес додав, що це була «відчайдушна спроба».

Раніше міністр оборони Олексій Резніков закликав іноземних партнерів та постачальників озброєння, амуніції та іншої продукції, необхідної Збройним силам України, бути пильними і уточнювати повноваження "уповноважених осіб" в посольствах та апаратах військових аташе України, аби це не потрапило до мародерів.

Як повідомлялося, російський президент путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.