Зеленський виступить зі зверненням перед Кнесетом Ізраїлю

Спікер Кнесету Держави Ізраїль Міккі Леві запропонував Президенту України Володимиру Зеленському звернутися до депутатів парламенту через відеодзвінок.

Про це йдеться у повідомленні посольства України в Ізраїлі у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Спікер Кнесету Міккі Леві провів телефонну розмову з послом України в Ізраїлі Євгеном Корнійчуком на прохання посла. Під час їхньої розмови спікер Кнесету знову запропонував Президенту Зеленському звернутися до всіх депутатів Кнесету через відеодзвінок і що для нього буде честь сприяти такому зверненню», - зазначили в посольстві.

Корнійчук пообіцяв передати відповідь спікера Леві. Вони також домовилися призначити дату звернення Зеленського найближчими днями. Посол подякував спікеру за публічне роз’яснення та спростування опублікованої в пресі неправдивої інформації, яка нібито стверджувала, що спікер відхилив прохання Президента Зеленського.

Наприкінці розмови сторони домовилися підтримувати постійний і відкритий контакт, а голова Кнесету висловив свою солідарність з українським народом у цей важкий час.

Як повідомлялося, 8 березня Президент України Володимир Зеленський закликав парламент Великої Британії визнати російську федерацію країною-терористом, ще більше посилити проти неї санкції та закрити небо над Україною.

Фото: ОП