Телеканал «Рада» відхрестився від проморолика, який поширюють у соцмережах

Парламентський телеканал "Рада" спростовує причетність до створення суперечливого проморолику, який начебто анонсує оновлений формат роботи.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба телеканалу, передає Укрінформ.

"Телеканал Рада не має жодного відношення до відеоролику, який поширюють у соцмережах та анонімних телеграм-каналах. Ми не несемо відповідальності за його наповнення та зміст", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що співробітники телеканалу не проводили і не погоджували цей відеоролик, отже, він не транслюватиметься в ефірі.

Наголошується, що телеканал "Рада" був, є і буде майданчиком для висвітлення позицій усіх політичних сил.

"Ми — незалежний державний телеканал. Нас не фінансує ані влада, ані опозиція. Ми працюємо завдяки і в інтересах громадян України", – підкреслює пресслужба парламентського телеканалу.

Напередодні у мережі почав поширюватися відеоролик, який начебто анонсує діяльність оновленого парламентського телеканалу "Рада". Так, у аудіосупроводі до відео, зокрема, зазначається, що "опозиція почала істерику в усіх своїх контрольованих ЗМІ, коли дізналася, що телеканал "Рада" оновлюється". Відповідний ролик спричинив негативну реакцію громадськості.

Як повідомлялося, з 15 грудня телеканал "Рада" розпочав роботу в оновленому форматі.

Раніше Комітет ВР з питань бюджету погодив виділення додаткових 320 мільйонів гривень із Державного бюджету на 2022 рік на парламентський телеканал "Рада" та газету "Голос України".