Новопризначена заступниця помічника Держсекретаря США обіцяє Україні підтримку реформ

Фото

Під час свого першого візиту новопризначена заступниця помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Робін Данніган обговорила широке коло питань американсько-українських відносин під час зустрічей з представниками уряду.

Про це інформує Посольство США в Україні у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Під час свого першого візиту в Україну новопризначена заступниця помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Робін Данніган обговорила широке коло питань американсько-українських відносин під час зустрічей з представниками уряду, громадянського суспільства та ЗМІ”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Данніган на зустрічі з заступником міністра закордонних справ України Дмитром Сеніком підтвердила підтримку безпеки України у ході здійснення історичних реформ.

Після цього вона вшанувала понад 13000 українців, які загинули на сході України внаслідок російської агресії, і підкреслила на своїх подальших зустрічах, що США продовжуватимуть підтримувати українське громадянське суспільство, верховенство права та антикорупційні інституції.

Читайте також: США підтримують право України на вибір колективної оборони - Держдеп

Як повідомляв Укрінформ, 8 вересня Адміністрація президента США Джо Байдена доручила Робін Данніган, досвідченому дипломату з досвідом роботи в галузі енергетики, курувати американську політику щодо Центральної та Східної Європи в Державному департаменті.

Фото: U.S. Embassy Kyiv Ukraine, Facebook