Зеленський розповів про своє найбільше розчарування на посаді Президента

Президент Володимир Зеленський заявляє, що найбільшим його розчаруванням на посту глави держави є люди з політичного середовища, а про свою головну помилку він розповість наприкінці президентської каденції.

Про це він заявив під час пресмарафону в четвер, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Про головну свою помилку як Президента я зможу сказати, коли пройде мій президентський строк. Я тоді зрозумію. Помилки є. Що стосується найбільшого розчарування, яке є з першого дня (перебування на посту Президента - ред.) - це люди з політичного середовища, люди, які були в політиці, які займали різні пости, які були начебто чесні, але сам формат їх поведінки такий: говорю одне, а роблю інше, а паралельно інгриги і кулуарні домовленості. Тому моїм найбільшим розчаруванням, повторюсь, є люди, що займаються політикою", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Порошенко своїми діями "підштовхує" людей на Майдан - Зеленський

Саме тому він вважає, що краще "набирати людей у владу не з політики". "Нехай вони не мають досвіду і будуть робити помилки, але ви не будете в них розчаровані, бо помилку виправити можна, а таких людей, як я бачив у політичному середовищі, виправити уже неможливо. Це інше середовище, інша ментальність, навіть зовсім інший народ", - заявив Президент.