Зеленський каже, що не збирається позбуватися президентських літаків

Президент Володимир Зеленський заявив, що не може дозволити собі продати президентські літаки через велику кількість термінових вильотів.

Про це він розповів в інтерв’ю телеканалу “1+1”, яке дав колезі-актору по серіалу “Слуга народу” Станіславу Боклану, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Один маленький там не працює, я його не бачив. Є два літаки ще – один невеличкий наш "АН", я на ньому літаю з групою швидкого реагування по Україні, і є один більший літак – він для міжнародних зустрічей. Я не буду казати, що я не можу цього зробити з питань безпеки, але це є правда, я не можу сьогодні продати ці два літаки просто тому, що в мене така кількість термінових вильотів, що я не можу собі це дозволити”, - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський про партію Медведчука: "Буде дуже гучна історія, яка погано закінчиться"

Президент запевнив, що у користуванні літаками не йде мова про комфорт. За його словами, літаки потрібні, бо деякі питання треба вирішувати дуже швидко.

“От в мене дві-три області і плюс Донбас. Наприклад, ми вилітаємо на літаку, потім у нас гвинтокрил, після гвинтокрила ми сідаємо в джипи і їдемо в зону АТО. Ну не літають в зону АТО поки що рейсові літаки”, - підкреслив Зеленський.