У БПП прокоментували рішення суду щодо ПриватБанку

Заступник глави парламентської фракції "Блок Петра Порошенко" Олексій Гончаренко прокоментував рішення Окружного адміністративного суду Києва, який визнав націоналізацію ПриватБанку незаконною.

Про це Гончаренко написав у Facebook.

"Навіщо чекати до виборів, якщо можна вже починати будувати приватівську Україну? Сьогодні Окружний адміністративний суд Києва визнав націоналізацію ПриватБанку "незаконною". Як там було на бордах у кандидата в президенти Зеленського, «закінчується епоха жадібності»? Власне, як я розумію, починається епоха роздачі державних коштів і активів?"- прокоментував Гончаренко.

Він додав, що є можливість "запобігти реваншу" і закликав не "опускати руки".

Читайте також: Нацбанк оскаржить рішення суду щодо ПриватБанку

"Не опускаємо руки. У нас є ще 21 квітня. І можливість запобігти реваншу. Йдемо на вибори, голосуємо і готуємося до боротьби. В остаточному підсумку, переможе Україна, а не женевські попутники", - написав народний депутат.

Як повідомлялося, окружний адміністративний суд міста Києва у четвер, розглянувши в судовому засіданні справу за позовом бізнесмена Ігоря Коломойського до НБУ, Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку.