Березенко обіцяє найближчим часом зустрітися зі слідчим

Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко найближчим часом зустрінеться зі слідчим у справі про організацію передвиборчих схем.

Про це Березенко сказав журналістам у кулуарах Верховної Ради у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дійсно, на сьогодні є запрошення до слідчого Мірковця Дмитра Михайловича для того, щоб я прокоментував події, викладені в кримінальному провадженні, ініційованому Юлією Володимирівною Тимошенко. Що стосується мене особисто - ми з ним домовилися зустрітися в комітетах Верховної Ради за моїм робочим місцем. Ця зустріч обов'язково найближчим часом відбудеться", - сказав депутат.

Березенко наголосив, що обов'язково дасть свідчення.

Читайте також: Депутат Березенко пояснив, чому не прийшов на допит

Як повідомляв Укрінформ, речник МВС Артем Шевченко на брифінгу 18 березня заявив, що Сергій Березенко не з'явився на допит до Головного слідчого управління Національної поліції у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 160 Кримінального кодексу України. За його словами, Березенка буде викликано на допит у цій справі повторно.

Сам Березенко тоді пояснив, що не з'явився на допит у поліцію через неправильне оформлення виклику.

Як повідомлялося, народний депутат Сергій Березенко фігурує у кримінальних провадженнях, відкритих на основі заяв щонайменше двох кандидатів у президенти, як імовірний організатор передвиборчих схем.