ЦВК зареєструвала двох народних депутатів

ЦВК зареєструвала народними депутатами Івана Савку та Олександра Гулака, обраних на позачергових парламентських виборах 2014 року за списками Народного фронту і Радикальної партії відповідно.

Відповідні постанови ухвалено на засіданні ЦВК у п’ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з прийнятими рішеннями ЦВК зареєструвала народним депутатом України обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Івана Савку, 1972 року народження, освіта вища, на момент виборів — заступника командира військової частини по роботі з особовим складом – начальника відділення військової частини АА 0224, проживає в місті Миколаїв, безпартійного, включеного до виборчого списку Політичної партії "Народний фронт" під № 84.

Крім того, комісія зареєструвала народним депутатом України обраного на позачергових парламентських виборах 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Олександра Гулака, 1972 року народження, освіта середня спеціальна, на момент виборів — тимчасово не працюючого, проживає в місті Макарів Київської області, члена Радикальної Партії Олега Ляшка, включеного до виборчого списку цієї партії під № 30.

Читайте також: ЦВК призначила вибори у тергромадах на 23 грудня

Далі зареєстровані нардепи мають скласти у сесійній залі присягу народного депутата й приступити до виконання повноважень.

Як повідомлялося, Верховна Рада 20 вересня оновила склад Центральної виборчої комісії, попередньо збільшивши її склад із 15 до 17 осіб.

4 жовтня парламент достроково припинив депутатські повноваження народних депутатів від Радикальної партії Олега Ляшка Тетяни Юзькової та НФ Ірини Єфремової у зв’язку з обранням їх до нового складу ЦВК.