Климпуш-Цинцадзе вважає, що санкції РФ проти України - “це просто смішно”

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе не сприймає всерйоз ситуацію у зв'язку з можливим застосуванням російських санкцій проти України.

Про це вона заявила під час відкриття Національного хакатону з питань галузі безпеки і оборони України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Однією санкцією більше, однією менше. Які санкції проти країни, яка стала жертвою її агресії - це просто смішно", - сказала вона, відповідаючи на запитання журналістів.

Климпуш-Цинцадзе зауважила, що розцінює це як "реакцію на своє безсилля, бо єдність західного світу з Україною триває, ця єдність і відповідь на дії Росії змушують її нервувати".

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня у російських ЗМІ з'явилася інформація, що РФ готує список санкцій проти кількох сотень фізичних і близько сотні юридичних осіб України.

Читайте також: Уряд хоче залучати громадянське суспільство до євроінтеграції – Климпуш-Цинцадзе

Перший віце-прем'єр, глава МЕРТ Степан Кубів заявив, що можливі санкції РФ проти українських фізичних і юридичних осіб не вплинуть на економіку країни.