Молдова буде підтримувати Україну в урегулюванні ситуації на Донбасі - посол

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Руслан Болбочан, перебуваючи на Донеччині, запевнив, що його країна й надалі буде всіляко допомагати Україні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Однозначно підтримуємо суверенітет та територіальну цілісність України. Відчуваємо та поділяємо ваш біль, всіляко допомагали і надалі допомагатимемо вашій країні. Адже ваш успіх - це великою мірою і наш успіх», - сказав Болбочан під час зустрічі в Донецькій облдержадміністрації, процитував посла очільник області.

Читайте також: Молдавські дипломати у Краматорську зустрілися з місією ОБСЄ

Жебрівський зазначив, що Молдова вже протягом кількох років приймає на оздоровлення та відпочинок дітей з усіх куточків України. За словами посла, і цього літа 150 дітей з України, що постраждали від збройної агресії Росії, оздоровляться на території Молдови.

Керівник Донецької області розповів про загострення ситуації на лінії розмежування; про зусилля, які спрямовуються на розбудову частини області, яка контролюється українською владою та подякував послу за увагу до України та розуміння її проблем.