Гройсман прокоментував затримання російського агента у Кабміні

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтвердив, що у секретаріаті Кабміну виявили іноземного шпигуна та подякував працівникам СБУ за професійність та пильність.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

"Спільно зі Службою безпеки України виявили в Секретаріаті КМУ чиновника, який працював в інтересах ворожої держави. Сьогодні його затримано. Дякую працівникам СБУ за професійність та пильність", - написав Гройсман.

Читайте також: ЗМІ дізнались ім'я російського агента з Кабміну, якого арештувала СБУ

Як раніше повідомляло агентство, затриманим Службою безпеки України співробітником Кабміну став помічник прем'єра, Станіслав Єжов.

За інформацією ЗМІ, Єжов супроводжував Гройсмана на всіх міжнародних зустрічах і у всіх поїздках. Також повідомляється, що раніше він працював у посольстві України в США та в Адміністрації президента України.

Чиновник був завербований російськими спецслужбами під час тривалого закордонного відрядження. За завданням російських кураторів та з допомогою спеціального устаткування він збирав інформацію про діяльність урядових структур. Отримані дані передавав кураторам через електронні канали зв'язку.