Луценко: Маємо збалансований бюджет на 2018 рік

Україна отримала збалансований і грунтовний Бюджет на 2018 рік.

Про це з трибуни Верховної Ради під час обговорення Державного бюджету на 2018 рік наголосила народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, представник Президента у ВР Ірина Луценко.

“Вперше за останні роки після плідної, конструктивної роботи коаліції, всіх депутатських фракцій і груп, разом з Кабінетом міністрів, ми напрацювали достатньо збалансований і ґрунтовний бюджет. Збільшилося фінансування сільської медицини від 4 до 6 млрд.грн., до 164 млрд. грн. зросла національна безпека і оборона, збільшилося фінансування на будівництво і відновлення доріг,  до 40 млрд. грн. збільшився  фонд енергоефективності. Збільшилося фінансування на сільську інфраструктуру – на освітлення, на питну воду, на скважини, на водогони, на дороги”, – зауважила Представник Президента у ВР.

Читайте також: Уряд показав основні показники бюджету-2018

“Крім того, в цьому бюджеті збільшилося фінансування на патріотичні фільми, що так необхідно сьогодні для української громади. Ми повернули фінансування через Державний бюджет коледжів і технікумів, які знаходяться в структурі університетів. Це 371 учбовий заклад, це більше 200 тисяч працюючих. Я вдячна всім фракціям, які брали в цьому участь”, – резюмувала Луценко.

Як раніше повідомляло агентство, Рада ухвалила бюджет-2018.