Луценко не виключає, що ГПУ оголосить підозру Парасюку

Генпрокурор Юрій Луценко не виключає, що нардепу Володимиру Парасюку може бути оголошена підозра, і як наслідок до парламенту направлять подання про зняття депутатської недоторканності.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З моєї точки зору, озброєний напад на колишнього добровольця, а нині журналіста пана Дзиндзю, а також вчорашні дії щодо добровольців у лавах Нацгвардії, переходять усі межі. Не буду приховувати, що ці випадки знаходяться в центрі уваги слідчих. Буквально сьогодні слідчі МВС зустрічаються з прокурорами. Якщо буде достатньо підстав, то справа перейде до Головного слідчого управління Генпрокуратури, і це може призвезти до винесення підозри народному депутату Парасюку", - сказав Луценко.

Генпрокурор також зазначив, що  підстави для зняття депутатської недоторканності з нардепа Парасюка, є давно. "У мене було сподівання, що достатньо емоційна людина може взяти себе в руки, але, на жаль, Парасюк заходить кожен раз далі", - додав Луценко.

Як повідомлялося, до ЄРДР внесені дані за фактом побиття нардепом Парасюком сімох  правоохоронців на блокпосту біля Слов’янська 14 березня.