Допит Януковича перенесли на 28 листопада

Оновлено

Святошинський районний суд міста Києва, під час якого мав відбутися відеодопит колишнього президента Віктора Януковича, ухвалив рішення щодо перенесення свого засідання у справі про розстріл активістів на Інститутській у лютому 2014 року, на 13.00 28 листопада.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд, порадившись на місці, ухвалив оголосити про відкладення даного судового засідання, яке відбудеться у порядку організації заходу про надання міжнародної допомоги, на 13 годину за київський часом 28 листопада 2016 року або 14 годину за московським часом", - сказав суддя у справі.

Сьогоднішнє засідання розпочалося із затримкою у зв’язку із відсутністю екс-беркутівців, адже їх не могли вивезти з Лук'янівського слідчого ізолятора через блокування активістами. Потім суд оголосив 20-хвилинну перерву, після якої оприлюднив своє рішення про дату перенесення засідання.

Нагадаємо, сьогодні у Святошинському районному суді Києва мав відбутися допит колишнього президента України Віктора Януковича як свідка по справі співробітників "Беркуту", яких звинувачують в розстрілі 48 учасників Майдану.

 Фото: РІА Новости