Ляшко натякнув Тимошенко, що не треба "жлобитися" на подяку

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що керівник фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко несправедливо ставить виключно собі у заслугу рішення парламенту щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Про це він сказав з трибуни ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Моя шановна колега Юлія Володимирівна Тимошенко і вчора на Погоджувальній раді, і скрізь на ефірах розказує про те, що продовження мораторію - це лише її досягнення, і що саме вона це виборола. Я хочу сказати: поразка завжди сирота, а у перемоги багато батьків. Це - досягнення фермерів, селян, це - результат спільної роботи кожного народного депутата», - сказав Ляшко.

Він також нагадав Тимошенко, що, будучи Прем'єр-міністром, вона підписала меморандум з МВФ, у якому погоджувалася на продаж сільськогосподарських земель, проте, прийшовши до парламенту, змінила свою думку.

Ляшко також наголосив, що нещодавнє рішення про продовження мораторію на продаж землі до 2018 року є «спільним рішенням» ВР.

«Дорога Юліє Володимирівно, мені видається, що у вашому багатому політичному лексиконі є дефіцит на слово «дякую». Моя покійна бабуся казала: «Не жлобіться дякувати - воно вам нічого не коштує, а людям приємно». Тому треба дякувати всім», - сказав лідер Радикальної партії.

Під час його виступу Тимошенко була присутня в залі, її фракції кілька разів надавалося право виступу, проте ані вона, ані будь-хто інший від «Батьківщини» не взяв слова, аби відповісти Ляшкові.