За мотивами е-декларацій: Розенко наполягає, що "не всі подонки і зрадники"

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко висловив повну підтримку введенню системи електронного декларування.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я повністю підтримую введення системи електронного декларування. Ще будучи народним депутатом України, був одним з ініціаторів запровадження цієї системи і, безумовно, голосував за її введення», - написав Розенко.

Водночас урядовець зазначив, що йому немає чого приховувати, оскільки впродовж останніх років всі його декларації були в публічному доступі і за цей час ніяких кардинальних змін в його матеріальному стані не відбулося.

«У мене немає мільйонних статків, десятків квартир і машин. Я за повну публічність і відкритість процесу електронного декларування, але я категорично проти маніпуляцій на тему "ви там всі однакові, всі подонки і зрадники". Не всі однакові. І електронне декларування це чітко засвідчило», - наголосив Розенко.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Розенко заявив, що не вніс у е-декларацію будинок, яким володіє його матір, тому що має на це право за законом. За його словами, будинок, який знаходиться у власності його матері, це звичайний сільский будинок площею 90 кв. м, який був придбаний сім років тому за кошти, виручені від продажі його матір'ю земельної ділянки.