Розведення військ у Станиці досі неможливе - Полторак

Розведення військ у Станиці Луганській неможливе, оскільки там є певні проблеми - обстріли з боку бойовиків по позиціях українських захисників не припиняються.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Нам потрібно спочатку завершити розведення наших військ на трьох ділянках. На двох ділянках ми відвели, а на третій, в районі Станиці Луганської, на жаль, ми поки що не розвели, і там немає підстав поки щоб розводити, тому що є проблеми. Буквально учора був обстріл з мінометів", - сказав Полторак.

Він також прокоментував учорашню заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова про те, що  Росія не згодна з поверненням окупованого міста Дебальцеве Донецької області під контроль України.

"Щодо Дебальцевого - то це позиція РФ, але ми пам'ятаємо, що поки домовлялися, Дебальцеве ще було українським містом, тому це питання стоїть на порядку денному", - сказав міністр оборони.

Як повідомляв Укрінформ, учора незаконні збройні формування тричі обстріляли околиці Станиці Луганської, в результаті постраждав мирний житель.

Бойовики вели прицільний вогонь по позиціях підрозділів Збройних Сил України, розташованих за городами жителів Станиці Луганської.