Савченко каже, що пильнувала на окупованому Донбасі контрабанду

Народний депутат Надія Савченко під час поїздки на окуповані території відстежувала шляху доставки контрабанди.

Про це вона заявила в ефірі "112 Україна"

"Я їм (в ПАРЄ, - ред.) пояснила, що окуповані території, ці території не є окупованими, точніше вони не є підконтрольними України. Тому я ходила в таких зонах, я дійсно спілкувалася з людьми. Це не були нічиї запрошення, це відбувалося перших 3 місяці. Я відстежувала, в першу чергу, шляхи контрабанди, де вони можливі, які вони можливі. Всю інформацію, яку я здобувала, я передавала відповідним органам", - сказала Савченко.

Вона додала, що на окупованих територіях зростає невдоволення владою Теслярської та Захарченко.

"Так само я дивилася настрої людей. Людям там потрібна допомога. Зараз вони хотіли б, щоб це закінчилося, щоб війна закінчилася. Ті ж проблеми, що і у всієї України, не вистачає грошей, страшна невдоволення владою Теслярської, владою Захарченка невдоволення менше, але і там, і там люди не бажають далі так жити", - розповіла вона.

Раніше Савченко заявляла, що тримає зв'язок з людьми з окупованих територій Донбасу. Більше того, вони самі на неї вийшли. Крім того, виступаючи в Парламентській асамблеї Ради Європи, Савченко повідомила, що відвідувала окуповані бойовиками території.

Вона також неодноразово публічно виступала за ведення діалогу з представниками незаконних "республік" з питання обміну українських полонених, що викликало досить неоднозначну реакцію в суспільстві.