Уряд зробив усе, аби теплоенерго були готові до зими - Гройсман

Усі підприємства паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери мають бути готові до проведення опалювального сезону.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на селекторній нараді з питань готовності підприємств до осінньо-зимового періоду 2016/17 року та стану призначення населенню житлових субсидій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу підкреслити, що уряд вжив усі необхідні заходи для того, щоб в кожному місті теплоенерго були забезпечені газом, усім необхідним для того, щоб розпочати опалювальний сезон", - сказав Гройсман.

Крім того, нагадав він, НАК "Нафтогаз України" була зобов’язана вирішити усі проблеми, які накопичувались роками у комунальній теплоенергетиці. "Нафтогаз" також зобов'язаний забезпечити вам постачання газу за контрактом та лімітами - усе те, що необхідно", - додав глава уряду.

Прем’єр відзначив, що на цій нараду бажає почути від представників підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури, що саме було зроблено до цього часу для підготовки до зими.