Прем'єр: Ми - найняті менеджери і маємо працювати на виробників

Влада має працювати на тих, хто створює національний продукт, і безпосередньо цікавитися їхніми проблемами.

 Про це заявив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час відвідання ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг”, повідомляє Урядовий портал

"Дуже важливо, щоби влада ніколи в житті не закривалася у своїх кабінетах, а йшла до людей, на підприємства, до реального сектору, який живе в реальному житті, якому потрібна підтримка. Ми - найняті менеджери і маємо працювати на тих, хто створює національний продукт", - сказав Гройсман.

Прем’єр-міністр запевнив національних виробників у повній своїй підтримці та наголосив, що прагне особисто дізнаватися про реальний стан справ.

"Кожного дня буду їздити усіма підприємствами, що відкривають нові виробництва, нові робочі місця. Я буду демонструвати повну підтримку таким підприємствам і буду завжди цікавитися тим, як вони живуть, чи ніхто їм не заважає, і чим держава може допомогти їм розвиватися. Їздив, їжджу і буду їздити країною, спілкуватися з людьми, колективами для того, щоб розуміти реальний стан справ у країні", - заявив Гройсман.

Прем’єр-міністр нагадав, що 2 вересня мав зустріч із металургами, де були обговорені нагальні проблеми промисловості та визначені комплексні питання, що потребують вирішення.