Рада сьогодні може перейменувати Мукачеве

Народні депутати у вівторок розглянуть законопроекти щодо екологічної політики та питання промислової політики і підприємництва

Про це йдеться у порядку денному парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Серед питань екологічної політики Верховна Рада має розглянути у першому читанні проект закону про внесення змін до Закону України "Про природно-заповідний фонд України" щодо повноважень в галузі охорони навколишнього природного середовища; законопроект щодо посилення охорони екомережі; проект закону про виконання Конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі та ряд інших законодавчих актів.

Також у першому читанні нардепи розглянуть законопроекти щодо промислової політики. А саме: проекти законів про внесення змін до Податкового та Митного кодексів щодо розвитку вітчизняного виробництва шляхом стимулювання залучення інвестицій в реальний сектор економіки через індустріальні парки; законопроект про внесення змін до Податкового кодексу України щодо призупинення індексації нормативної грошової оцінки землі з метою збереження виробничого потенціалу вітчизняних підприємств.

Крім того, Верховна Рада сьогодні може перейменувати Мукачеве Закарпатської області та затвердити порядок денний роботи п'ятої сесії парламенту.