Бійня під Радою: суд відклав засідання на 22 вересня

Подільський районний суд міста Києва відклав на 22 вересня проведення підготовчого засідання у справі про організацію масових безпорядків 31 серпня під будівлею Верховної Ради України, за якою звинувачуються 15 осіб, включаючи 10 представників ВО "Свобода".

Про це у вівторок заявив суддя Василь Бородій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд ухвалив відкласти судове засідання на 22 вересня на 10:00 через нез'явлення обвинувачених і захисника", - сказав він.

За словами Бородія, на засіданні у вівторок не з'явилися двоє обвинувачених у справі 31 серпня 2015 року і один адвокат.

Всього по справі в якості обвинувачуваних проходять 15 осіб, серед яких 10 свободівців. Зокрема, це заступник голови ВО "Свобода", голова фракції в Київраді Юрій Сиротюк; керівник Харківської обласної "Свободи" Ігор Швайка; голова Київської обласної "Свободи", керівник фракції в Київській облраді Ігор Сабій; депутат Кіровоградської облради від "Свободи" Максим Дескат; депутат Хмельницької облради від "Свободи" Віктор Бурлик, депутат Броварської міськради від "Свободи" Сергій Бойко, член політради ВО "Свобода" Эдуард Леонов та інші.