П'ятниця в Раді: година запитань до уряду та екологія

Народні депутати на пленарному засіданні у п'ятницю планують провести годину запитань до Кабінету Міністрів та розглянути кілька екологічних законопроектів.

Це передбачено порядку денним ВР на п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Розпочати роботу парламентарії мають з традиційної для п'ятниці години запитань до уряду, після чого відведено час для оголошення депутатських запитів.

Крім того, до сесійної зали для розгляду в першому читанні винесено законопроекти про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо виконання Конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі; про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо охорони фауни та флори згідно з міжнародними угодами та про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо імплементації європейських екологічних норм про охорону середовища рідкісних видів тварин і рослин.

У першому читанні народним депутатам запропоновано також розглянути проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання законодавства у сфері застосування запобіжних заходів до особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного характеру або вирішувалося питання про їх застосування.