Апеляційний суд скасував відсторонення Василишина від посади

Апеляційний суд міста Київ задовольнив апеляційну скаргу захисту заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина на відсторонення його від посади. 

Про це інформує прес-служба суду. 

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Василишина Р.Й., – задовольнити. Ухвалу слідчого судді Дніпровського районного суду міста Київ від 14 липня 2016 року, якою задоволено клопотання слідчого в особливо важливих справах Першого слідчого відділу управління Прокуратури міста Київ, погоджене прокурором відділу Прокуратури міста Київ, та відсторонено від посади заступника міністра охорони здоров’я України, керівника апарату Василишина Р.Й. в межах строку, який не може становити більше 2-х місяців та перевищувати строк досудового розслідування – до 8 вересня 2016 року, – скасувати", - йдеться в рішенні суду.

Також Апеляційний суд виніс нову ухвалу, якою було відмовлено в задоволенні клопотання слідчого в особливо важливих справах Першого слідчого відділу управління Прокуратури міста Київ у відстороненні від посади заступника міністра охорони здоров’я  Василишина.

Нагадаємо, Василишин підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання хабара).