Фесенко вважає, що за вибухом машини мала слідувати атака на УП

Політолог Володимир Фесенко не виключає, що підкладення вибухового пристрою в машину, яка належить Олені Притулі, було замахом на неї, щоб потім здійснити атаку на "Українську правду".

Таку думку він висловив у коментарі Укрінформу. 

"Павло був людиною поміркованою, він не був помічений у якихось конфліктних ситуаціях, якихось політичних, інформаційних чи корпоративних війнах. Тому важко сказати, хто був зацікавлений у тому, щоб його вбити, і знайти якусь версію, хоча, безумовно, можна вигадувати і "білоруський слід", і якийсь інший. Але те, що це була машина Олени Притули, безумовно, вже викликає підозри і теж може викликати версію, що це міг бути замах на неї, що це могла бути спроба прибрати її, щоб потім здійснити атаку на "Українську правду", - сказав Фесенко.

Він додав, що версія замаху на Притулу теж може розглядатися, але це вже справа слідства розібратися у тому, що сталося, хто може бути замовником і виконавцем цього жахливого вбивства.

Як повідомляв Укрінформ, в середу вранці в центрі Києва вибухнув автомобіль, внаслідок вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиці Богдана Хмельницького й Івана Франка.

Автомобіль, у якому їхав Шеремет, належав керівнику "Української правди" Олені Притулі, але її в той час в автомобілі не було.