Гройсман обіцяє навести лад на митницях за рік

Уже протягом одного року ситуація на українській митниці буде змінена кардинально.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора відбулася підсумкова системна зустріч з американською місією. Ви знаєте, що за результатами візиту до США у нас є підтримка США щодо реформи української митниці. 11 професійних митників і прикордонників США працювали в Україні, дали поки що коротенький звіт, і хочу вам сказати, що митна система України потребує негайної трансформації і змін. Є дуже конкретний звіт, який ми отримаємо, я думаю, уже за 30 днів, і він буде передбачати усі необхідні рекомендації, яким чином подолати корупцію у митній службі, зробити її достатньо якісним сервісом для тих, хто займається легальними операціями і як припинити будь-які зловживання з точки зору розмитнення товарів і таке інше", - сказав Гройсман.

Він зауважив, що позиція української влади з представниками США абсолютно збігається, тож запевнив, що навести лад у митній службі вдасться уже за рік.

"Ми наведемо лад в українській митниці. Я думаю, протягом одного року ситуація буде змінена кардинально", - наголосив глава уряду.