Тимошенко з Ляшком заявили, що блокуватимуть Раду до "перемоги"

Тимошенко заявила, що трибуну ВР заблокували з вимогою вирішити питання зі зниженням ціни на газ для населення й тарифів на ЖКП

"Наші команди, а саме "Батьківщина", Радикальна партія, партія "Воля" (народний депутат Юрій Дерев'янко - ред.), партія "Народний контроль" (народний депутат Дмитро Добродомов - ред.) - демократичні сили парламенту, демократична опозиція, як і попереджали заблокували трибуну і вимагаємо чітких, зрозумілих, результативних дій щодо зниження ціни на газ для людей і зниження тарифів", - цитує лідера фракції "Батьківщина" кореспондент Укрінформу.

Крім того, за її словами, іншими вимогами блокування трибуни є створення ТСК з розслідування законності підвищення ціни на газ і тарифів на ЖКП та оприлюднення списків персонального складу коаліції.

Тимошенко підкреслила, що блокування є безстроковим.

Своєю чергою, лідер фракції "Радикальної партії' Олег Ляшко додав, що ще однією вимогою для розблокування парламентської трибуни є створення Тимчасової слідчої комісії з розслідування можливої причетності вищих посадових осіб держави до офшорного скандалу.

Після спілкування зі ЗМІ учасники блокування трибуни повідомили, що йдуть на нараду зі спікером, аби вирішити ситуацію, що склалася.