Порошенко розповів про динаміку реформ за два роки

Президент України Петро Порошенко заявив, що за останні два роки реформи торкнулися більше сфер життя в Україні, ніж за попередні двадцять років.

Про це очільник держави сказав після церемонії вручення квартир військовим морякам у житловому комплексі "Перлина", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За два роки зроблено по реформуванню країни більше, аніж за двадцять років до цього, особливо в напрямку євроінтеграції. Ми виконали умови для підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, виконали зобов'язання для здобуття безвізового режиму з країнами ЄС. Уже найближчим часом українці зможуть по біометричних паспортах їздити до країн Європейського Союзу", - зазначив Порошенко.

За словами Глави держави, реформи - "це не лише те, що ми запровадили електронну систему закупівель, конституційну реформу щодо повного перезавантаження суддівської гілки влади. Це не лише те, що зробили антикорупційною інфраструктуру, і ледь не кожен день арештовують то головного санітарного лікаря, то заступника глави облдержадміністрації, то правоохоронців. Це є демонстрація рішучості наших дій з наведення порядку в державі. І головне - за цей час ми здійснили за стандартами НАТО кардинальну реформу Збройних сил України".