Порошенко підписав закон про звільнення пенсій від оподаткування

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування пенсій», прийнятий Верховною Радою 2 червня. 

Про це повідомляє прес-служба Глави держави

"У першому кварталі 2016 року, вперше після 14 кварталів, ми спостерігаємо зростання економіки. Ми впевнені в тому, що ця тенденція буде продовжена і далі, бо ми маємо сьогодні й зростання прямих іноземних інвестицій, і появу інвесторів. Всі ці фактори дають можливість забезпечити не лише життєдіяльність держави, а й скасувати фіскальне навантаження на пенсії", - цитує Президента прес-служба. 

Як зазначив Порошенко, ці перші ці кроки дають можливість забезпечити не лише фінансування сектору оборони і безпеки, Збройних Сил України, а й в першу чергу спрямувати їх тим, хто сьогодні найбільше потребує.

 "Перше – було зроблено кроки, спрямовані на захист пенсіонерів. І сьогоднішній Закон, який я підписую, стверджує, що в нас більше не будуть оподатковуватися пенсії», - сказав Президент, підкресливши, що пенсіонери нині одні з перших громадян, котрі потребують підтримки держави.