Гройсман обіцяє до кінця року надати середньостроковий план дій

До кінця поточного року уряд презентує середньостроковий план дій.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на брифінгу після засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До кінця поточного року, як ми й обіцяли, ми запропонуємо середньостроковий план дій, який буде конкретний і чіткий, який дозволить прогнозувати далі дії влади і розвивати ситуацію. Наше завдання - стабілізувати ситуацію, забезпечити макроекономічну стабільність, перейти до позицій, коли Україна може покращити економічне зростання", - сказав Гройсман.

Він зазначив, що уряд протягом місяця напрацює власний операційний план дій. "Оскільки я вважаю, що у нас є дуже багато різних планів, різних позицій, але головне, в чому у нас завжди є дефіцит - це у сумлінному виконанні цих планів і завдань", - додав Гройсман.

Тому, підкреслив Прем'єр, важливо, щоб кожний міністр попрацював у своєму відомстві, а на основі їхніх пропозицій буде сформований цей єдиний операційний план для уряду.

За його словами, перед новим Кабміном постає ряд завдань, сформованих українським суспільством. Є низка завдань, які учора уряд отримав від Національної ради реформ, є певні пропозиції від експертів. "Є ряд ідей, які можна було б узяти на озброєння. Ми будемо їх опрацьовувати", - додав він.