Марушевська каже, що Насіров «стоїть на захисті корупціонерів»

Керівник Одеської митниці ДФСУ Юлія Марушевська переконана, що призначення її заступником Олександра Моргуна свідчить про потурання корупції з боку керівництва ДФСУ.

Про це Марушевська написала на своїй сторінці у Facebook.

"ДФС всіма своїми діями підтверджує, що хоче бути знесене народним гнівом. Роман Насіров призначив моїм заступником, без жодного обговорення, людину Романенка - одіозного митника часів Януковича. Таким чином він ще раз оголосив, що стоїть на захисті корупціонерів", - зазначила Марушевська.

Це при тому, зауважила керівник митниці, що "ми неодноразово зверталися до голови ДФС Насірова з пропозицією оголосити відкритий конкурс на керівні посади в Одеській митниці. Я також пропонувала призначити на посаду мого заступника чесну людину, але голові ДФС це нецікаво. Йому вигідно обирати людей зі злочинної системи для прикривання корупційних потоків".

Вона також зазначила, що в Насірова відверто ігнорують і не погоджують будь-які ініціативи щодо змін. "Про що це ще може свідчити, як не про потурання корупції", - резюмувала Марушевська.

Як повідомляв Укрінформ, заступником голови Одеської митниці призначено Олександра Моргуна.

Уродженець Макіївки Донецької області Моргун донедавна був заступником керівника Київської міської митниці. В останній рік президентства Януковича працював на Одеській митниці, але після втечі Януковича Моргуна з органів ДФС не звільнили - призначили заступником керівника Чернігівської митниці.